Şirket, dijital baskı ve kesimde mümkün olanın sınırlarını zorlamak için tasarlanmış teknolojik gelişmeleri vurguluyor.
Mimaki Fransa, 4-6 Şubat 2025 tarihleri arasında Eurexpo Lyon’da düzenlenen Salon C!Print 2025’e (Stand 2P24) Altın Sponsor olarak katılıyor. Etkinliğin bu edisyonu, Mimaki Fransa’nın 15. yıl dönümünü kutlaması, yenilikçiliği ve yaratıcılığı güçlendirme ve Fransız pazarına son teknoloji çözümler sunma taahhüdünü vurgulaması nedeniyle özel bir öneme sahip.
Salon C!Print 2025’in “Gerçekleştir / Make it happen” sloganına uygun olarak, Mimaki Fransa, dijital baskı ve kesimde mümkün olanın sınırlarını zorlamak için tasarlanmış en son teknolojik gelişmelerini sergilliyor. Şirket, son teknoloji baskı çözümlerinin üretimi nasıl kolaylaştırdığını ve maliyet etkin bir şekilde en yüksek kaliteye nasıl ulaştığını göstererek ziyaretçilere işlerini bir üst seviyeye taşımaları için ilham vermeyi amaçlıyor.
Mimaki standını ziyaret edenler, Mimaki’nin kalite, verimlilik, sürdürülebilirlik ve sektörler arası çok yönlülüğe olan bağlılığını sergileyen makinelerin canlı gösterimleriyle son teknolojiyi deneyimleyebiliyorlar. Şirket, kullanımı kolay, yüksek üretkenlik ve yüksek kalite sağlamak için tasarlanmış gelişmiş bir rulodan ruloya eko-solvent baskı ve kesim sistemi olan CJV200-160’ı öne çıkarıyor.
Mimaki standında ayrıca, kaliteli tabela grafik uygulamaları için üretkenliği önemli ölçüde artırmak üzere tasarlanmış çok yönlü bir rulodan ruloya entegre yazıcı olan UCJV330-160 ve iş verimliliğini büyük ölçüde artırmak için gelişmiş bir ID Cut işleviyle donatılmış bir kesim çözümü olan CG-160FXII Plus sergileniyor. Ayrıca Mimaki, endüstriyel ve yaratıcı projeler için eşsiz üretkenlik ve hassasiyet sağlayan büyük formatlı düz yataklı yazıcı JFX600-2531’i ve özelleştirme ve dekorasyon için küçük düz yataklı LED UV yazıcı UJF-3042 MKII e’yi öne çıkarıyor, bu arada bir TxF150-75 de Plug&Play alanında faal çalıştırılıyor.
Mimaki Fransa Şube Müdürü Martial Granet, “Salon C!Print, baskı ve görsel iletişim sektörlerindeki önemli oyuncuları bir araya getirdiği için Mimaki Fransa için önemli bir etkinlik” diyor ve ekliyor: “Müşterilerimizle bağlantı kurmak, en son yeniliklerimizi sergilemek ve pazardaki yeni fırsatları keşfetmek için mükemmel bir platform sunuyor. Bu yılki fuarda, 15. yıl dönümümüzü kutlamaktan ve Fransız pazarında yaratıcılığı, sürdürülebilirliği ve büyümeyi teşvik etme taahhüdümüzü yeniden teyit etmekten özellikle heyecan duyuyoruz.”
Fransa fuarında ilk kez görücüye çıkan bir diğer yazıcı ise yeni hibrit, büyük ölçekli tekstil yazıcısı TS330-3200DS. Mimaki bayisi Mautom’un standında (2V12) bulunan bu son tekstil çözümü hem süblimasyon transfer baskısını hem de doğrudan polyester üzerine baskıyı mümkün kılıyor.